• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۸۰۸۵۳۱
تاریخ انتشار: ۲۵ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۷:۳۳
اقتصادی » صنعت

همایش جاده ابریشم اتاق‌های بازرگانی بین‌الملل: ایران آماده جذب سرمایه است

همایش جاده ابریشم اتاق‌های بازرگانی بین‌الملل (SRCIC) در شهر شیان چین برگزار شد که فریال مستوفی، رییس مرکز خدمات سرمایه‌گذاری و مسعود مالکی، مدیر کشورهای در حال توسعه اتاق تهران در آن حضور یافتند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ در سمینار جاده ابریشم اتاق‌های بازرگانی بین‌الملل، بیش از یک هزار شرکت‌کننده از کشورهای مختلف حضور داشتند و در گروه‌های مختلف کاری از جمله خدمات مالی، مکانیزم همکاری در اجرای جامع طرح «یک جاده- یک کمربند»، جهانی‌سازی اقتصاد و ایجاد موزه بین‌المللی جاده ابریشم با یکدیگر به تبادل نظر پرداختند.
رییس مرکز خدمات سرمایه گذاری اتاق تهران نیز در این نشست طی سخنانی با اشاره به روابط دیرینه ایران و چین در حوزه‌های سیاسی، اقتصادی و فرهنگی گفت : جاده ابریشم نقش به‌سزایی در اتصال تمدن‌های مختلف به یکدیگر دارد.
فریال مستوفی همچنین به نقش و جایگاه ایران در منطقه خاورمیانه اشاره کرد و گفت: ایران از یک موقعیت جغرافیایی استراتژیک در خاورمیانه برخوردار است و ‌می‌تواند مرکز و هاب ترانزیت و عبور و مرور از مسیر‌های مختلف زمینی، دریایی و هوایی برای دسترسی به دیگر نقاط خاورمیانه، اوراسیا و غرب اروپا باشد. همچنین با توسعه راه‌های حمل‌ونقل زمینی، کشورهای آسیای مرکزی، افغانستان و چین را به هم متصل کند. در چنین موقعیتی، ساخت شبکه راه‌آهن و کریدور شمال- جنوب و شرق – غرب ‌می‌تواند، مسیر توسعه اقتصادی و توسعه روابط دیپلماتیک در منطقه را بسیار هموار کند.
مستوفی افزود: جاده ابریشم ‌می‌تواند تا اروپا گسترش یابد و ایران ‌می‌تواند از یک سو چین را به خاورمیانه و از طرف دیگر به اروپا متصل کند. هم‌چنین چین ‌می‌تواند برای تداوم رشد بالای اقتصادی خود از نفوذ تهران در خاورمیانه برای بهره‌گیری از بازارهای منطقه استفاده کند.
او در سخنان خود این نکته را نیز مورد تاکید قرار داده است که ایران قادر به جذب سرمایه‌گذاری بیشتر، ایجاد مشاغل جدید، ارتقا فعالیت‌های تجاری، افزایش حجم ترانزیت ، انبارداری و توسعه بنادر است.
عضو هیات نمایندگان اتاق تهران با اشاره به اینکه یک‌سوم تجارت ایران با چین انجام ‌می‌گیرد، گفت: دو کشور تصمیم به همکاری‌های بیشتر اقتصادی دارند و ‌می‌توانند با گسترش راه‌های جاده‌ای علاوه بر توسعه مراودات اقتصادی، در تقابل با تروریسم، قاچاق مواد مخدر و بسیاری از مسایل دیگر نیز با یکدیگر همکاری کنند.
فریال مستوفی سپس به تشریح نقش اتاق به عنوان پارلمان بخش خصوصی در جذب سرمایه‌گذاری خارجی و توسعه اقتصادی در سال‌های اخیر پرداخت و گفت: اتاق تهران به منظور تسهیل جذب سرمایه‌گذاری خارجی، اقدام به تاسیس مرکز خدمات سرمایه‌گذاری کرده است.
نهاد اتاق‌های بین‌المللی بازرگانی بین‌الملل جاده ابریشم (SRCIC) مرکب از اتاق‌های بازرگانی 60 کشور و همچنین تعداد زیادی موسسه بخش خصوصی از کشورهای واقع در مسیر این جاده تشکیل شده است که با هدف یکپارچه‌سازی پروژه‌های عمرانی و سرمایه‌های لازم برای خدمت‌رسانی و ارائه فرصت‌های ارتباطی، تبادلات فرهنگی و توسعه ابداعات و نوآوری‌ها تشکیل شده است و شامل کمیته‌های بازرگانی، خدمات مالی، برنامه‌های فرهنگی، حمل‌ونقل، انرژی، اطلاعات و پارک‌های فناوری و صنعتی است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مرکز نگهداری دختران مبتلا به اوتیسم در یزد راه اندازی می‌شود
برداشت زیتون روغنی از باغ‌های طارم سفلی
رونمایی از پوستر رویداد محتوای دیجیتال بسیج با محوریت خرم آباد هوشمند  
رونمایی از سه داروی جدید در البرز
فردا: رقابت تیم پاس همدان با سپاهان نوین اصفهان 
عیادت رئیس‌جمهور پزشکیان از آقای سقاب اصفهانی
آغاز بکار هنرستان‌های وابسته به صنعت در کردستان
تعطیلی برخی مقاطع تحصیلی مناطق گرمسیری در کهگیلویه و بویراحمد
خرید و فروش امتیاز مسکن ملی ممنوع است
تجلیل از پژوهشگران برتر در دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر
کشف شواهد نوسنگی در تپه باستانی ابراهیم‌آباد هزارجلفا
توزیع آبگرمکن خورشیدی در مناطق بدون گاز استان
تخلف در تبدیل رایگان خودرو‌های بنزینی به دوگانه سوز
پلمب شهربازی یکی از بازار‌های مشهد
برگزاری نخستین همایش جوانان منطقه کدکن
استادیوم جدید در افسریه احداث می‌شود
سفر پاپ به لبنان
ماهیگیران فلسطینی، هدف نظامیان صهیونیست
صد‌ها کشته و مفقود در سیل اندونزی و تایلند
گلایه شهروندان از وضعیت نامناسب آسفالت جاده بستان آباد به بناب
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند
آغاز ثبت نام کاروان‌های عمره دی و بهمن از ساعت ۱۰ امروز، ۹ آذر در خراسان رضوی
بررسی راهکارهای تعیین تکلیف بخشی از زمین‌های واقع در شهر ارومیه
دستگیری زورگیران اطراف خوابگاه‌های دانشجویی
چالش‌های بازگشت ارز صادراتی
تولید محصولات تقلبی آرایشی و بهداشتی
رژیم صهیونی و آمریکا با پیشرفت کشور‌های اسلامی مخالفند
برگزاری همایش در روز‌های آلوده تهران!
عاقبت پشت کردن به وطن
نقش مخرب رژیم صهیونی محور مذاکرت لاریجانی و فیدان
امسال، حدود ۴۴ مدرسه غیردولتی متخلف لغو امتیاز شده‌اند
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از فردا
دولت فرمایشات رهبری را پشتوانه‌ای محکم برای خود می‌داند
انهدام باند قاچاق مهمات جنگی در کردستان
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۳۸ نظر)
جزئیات تعطیلی شنبه ۸ آذرماه در آذربایجان‌غربی به دنبال تداوم آلودگی هوا  (۲ نظر)
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
آتش‌افروز هیرکانی بازداشت شد  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی چهار شهر و ۲۰ روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
امیر حاتمی: آماده‌ایم پاسخ درهم شکننده‌ای به دشمن بدهیم  (۱ نظر)
با وجود تاخیر در تحویل خودروها؛ اقدام سایپا برای پیش‌فروش خودرو  (۱ نظر)
هیچ ضرب‌الاجل اسرائیلی برای جنگ قریب‌الوقوع وجود ندارد  (۱ نظر)
بیانیه‌ ونزوئلا در محکومیت‌ آمریکا برای بستن حریم‌ هوایی  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
خشک شدن ذخایر آبی اروپا  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
جانباز سرافراز محمود باقری گزنی به همرزمان شهیدش پیوست  (۱ نظر)
فراهم شدن امکان ثبت نام سهام برای متولدین ۱۴۰۱ به بعد  (۱ نظر)